TIPS & ANALYSER

TIPS OCH ANALYSER INFÖR V75 :

Här erbjuds analyser och tips i respektive avdelning av aktuell V75-omgång !

Vi levererar ett väl genomarbetat material , som framkommer genom en massa nedlagda timmar i lopparkivet . Också genom information , främst då från tränare och kuskar . Allt detta utförs av våra tippare och analytiker , som har över 40 års erfarenhet inom travet .

Vi är ett gäng traventusiaster med många år på nacken från travbanorna , som alla hjälps åt med att ständigt försöka förbättra och driva Travgruvan . Vårat mål är att tillhandahålla er läsare , seriösa tips och analyser varje vecka . INGA troliga skrällvinnare ”undangöms” , som det ofta görs på många andra dyrbara spelsajter , som ändå tar mellan 69 -149 :- för sina ”tips” ! Travgruvan tycker att spelarna första hand skall använda sina pengar till sina system och inte på orimligt dyra tips !

Varje lopp innefattar en analys om spetskörning . Vem som förutspås sitta i ledningen in i första kurvan / eller första 500 m .

Vi försöker också i varje lopp , analysera hur det ev. kan bli kört i loppen .

Sist men inte minst , tips & ranking av hästarna . Både rank och tidsrank .

Spikförslag , förslag på lopp som låses med 2-3 hästar samt ev, tänkbara skrällar i loppen , som inte bör missas på kupongen . 

Varje enskild avdelning har en ”egen flik” flik i huvudmenyn under ” TIPS & ANALYSER” !

Sidan med TIPS & ANALYSER kommer att kunna öppnas tidigast kvällen innan .  Alternativt , senast på samma förmiddag som V75:an körs , för de med  giltigt lösenord ! Är man intresserad av våra tips och analyser , så hör man av sig till oss via våran mail   travgruvan@gmail.com  där ni får vidare information om Lösenord m.m. !

Varje vecka så får vi på Travgruvan JÄTTETACK  via vår mail .  Där många anser att dom annars aldrig hade fått med lågprocentarna , utan våra skrälldrags-tips ! Också tacksamma för spikarna och låsen som ofta , sitter klockrent ! 

Bara att ta till vara för den som vill  ! Vi hoppas och tror naturligtvis att tipsen och analyserna kommer väl till pass . Att det kan hjälpa till framgång ,  i val av hästar ! Men då BÖR man vara med innan att avd.1 ger klartecken för KÖR !

ALLA tips baseras ju naturligtvis på att inget oförutsett inträffar och att varje individ är vid sunda vätskor !!!!!!

LYCKA TILL ALLIHOP MED SPELET !!!!

Mvh Roger/Kjell/Thomas

/ Travgruvan