Vi spelar för att vinna så mycket PENGAR som möjligt !

INTE för att få så många RÄTT som möjligt !!!!!!!!!!

 

BERGSÅKER 23 FEBRUARI :

Bergsåker som gäller på Lördag och den banan gillar vi . Dels p.g.a. upploppet som mäter hela 200 meter och dels för att det nästan alltid ger fina pengar när V75:an avgörs där . Vi på Travgruvan har verkligen jobbat stenhårt inför den här omgången och vi hoppas och tror naturligtvis , att alla dessa nedlagda timmar skall bära frukt på Lördag ! Vi har bollat en hel del tankar och idéer , oss emellan och många fina rensare med chans har vi kunnat vaska fram .

Vad sägs om en 0%-are som vi har med på våran Top5-rank ? Vi alla höll på att tappa hakan , efter att en av oss hittat sådan vass info. om hästen , som gör honom till en stark utmanare i sitt lopp och har 0% på spelet ? Visst är det ett långskott men vi anser inte att han är så mycket sämre än de övriga motståndarna . Och när hela Sveriges spelarkår verkar ha hamnat i dvala och tydligen missat ALLT på den kusen , så vill i alla fall inte VI missa den , om den nu skulle visa sig vara bäst på Lördag !

2 Jätte-favoriter i omgången och det skall bli intressant att se , hur de infriar sina förväntningar på Lördag ! Vi på Travgruvan har siktet inställt på de stora slantarna och tror också att de kommer på Lördag . En av förutsättningarna  som krävs för att få vara med och dela på Miljonerna , är en jäkla massa arbete bakom systemet som skall in . När det gäller den biten , så är det nog inte många (om någon alls) som klår oss !

 

Hur är det tänkt inför Lördagens V75:a på Bergsåker ?

AVD.1 : Klass 1-lopp , som ofta rensar bort mängder av system . Har vi tänkt rätt här, så tillhör vi skaran som jublar högt , när en massa system har fallit bort ! 

AVD.2 : Hur många streck behövs i det här 15-hästarsloppet med bara ston ? Vi anser att vi tagit ett avgörande och viktigt beslut här !

AVD.3 : Skall storfavoriten Zenit Brick , svika för 3:e gången på raken ? Vi har svaret på det , anser vi !

AVD.4 : Svårt som oftast , när det skall avgöras hur många som behövs på kupongen när Kallbloden hamnat på V75-kupongen . Gäller det även på Lördag ? Vi vet hur vi skall tackla det ”problemet” !

AVD.5 : Ett klurigt sprinterlopp som ger många spelare myror i huvudet .Vi har inte känt av några myror i alla fall !

AVD.6 : Klarar man det här loppet med några få streck på kupongen ? Med en massa nedlagda timmar i lopparkivet , så vet man nog svaret ?

AVD.7 : Vinner Lördagen största favorit Perfect Dynamite ? Vi har en rykande information runt honom och motståndet . Så för våran del så är svaret lätt och vi vet precis hur vi skall göra med det här loppet !

BÄSTA SPIKEN är vi alla överens om på Travgruvan och likaså när det gäller BÄSTA LÅSET ! Med det i bagaget så ser vi verkligen fram mot Lördagens drabbning !

 

TIPS/RANK TILL BERGSÅKER 23 FEBRUARI 

( finner man i del 2 samt i respektive avdelning , där vi utförligt ger vara lopp-analyser )

 

MISSA INTE ATT TA EN EXTRA KOLL PÅ VÅRAN TIDSRANK , SOM OFTA LIGGER BRA TILL OCH  SOM TRÄFFAT RÄTT , PÅ MÅNGA SKRÄLLAR  TIDIGARE VECKOR !

MISSA HELLER INTE ATT VARA UPPDATERAD PÅ ”SISTA CHANSEN” , DÄR VI STÄNDIGT KOMMER MED LÖPANDE VIKTIG INFORMATION , FRÅN DET ATT TIPSEN HAR ÖPPNATS UPP  , FRAM TILL SISTA V75-LOPPET ! 

 

TRAVGRUVAN ÖNSKAR ER ALLA ETT STORT LYCKA TILL MED ERT V75-SPEL !